FOTO "Cină cu iubirea mea". Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, ieșire romantică într-un decor de vis: cum s-a îmbrăcat vedeta

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:34
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:47

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez par să se adapteze din ce în ce mai bine la viața din Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat în Arabia Saudită, după ce starul portughez a semnat un contract cu Al Nassr.

Chiar dacă în ultima perioadă au apărut informații despre o posibilă separare a celor doi, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez par să fi pus capăt acestor speculații prin intermediul postărilor făcute pe rețelele de socializare în ultimele zile.

După ce au petrecut câteva ore într-un parc de distracții alături de copii, Cristiano și Georgina au profitat de o pauză pentru a petrece timp de calitate împreună, la o cină romantică. 

Al Nassr îi face toate poftele lui Cristiano Ronaldo

Pentru a-i face mai lină acomodarea în Arabia Saudită, Al Nassr i-a închiriat un apartament la Four Seasons Hotel în Riad. Locuința are 17 camere, pentru întreaga familie și tot personalul, și o capacitate de 1.000 de metri pătrați. 

Tot acest lux are un cost. Potrivit GoldMyne TV, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo va achita aproximativ 300.000 de euro pe lună pentru a-i crea tot confortul superstarului portughez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!