GALERIE FOTO Cea mai sexy fotbalistă, apărată după ce a fost criticată că joacă machiată: „Uitați-vă la Beckham și la Cristiano Ronaldo!” 

Alisha Lehmann fotbal feminin Vicki Bloome Stiri Alisha Lehmann / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:24
Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:24

Alisha Lehmann (24 ani) a fost desemnată ca fiind „cea mai sexy fotbalistă din lume”. 

Jucătoarea elvețiană care evoluează pentru Aston Villa a fost dur criticată pe durata Campionatului Mondial de fotbal feminin, după ce a apărut la meciuri machiată. Alisha a primit multe critici atât după, cât și înainte de turneu, însă a fost și apărată. 

Alisha Lehmann, apărată după criticile primite: „I s-a întâmplat și lui Beckham!”

Vicki Bloome, expertă în fotbal la emisiunea C Moore, a apărat-o pe Alisha Lehmann, comparând cazul jucătoarei cu situațiile în care s-au aflat și Cristiano Ronaldo și David Beckham, doi fotbaliști care s-au remarcat atât datorită calităților din teren, cât și prin aspectul lor. 

  • Alisha Lehmann / Sursa foto: Instagram

„Da, ea joacă cu sexualitatea ei, însă și ei au făcut-o de multe ori. Uitați-vă la Beckham și la Cristiano Ronaldo. Cred că machiajul și grija personală se văd în moduri diferite dacă un bărbat își aranjează părul. 

Mulți oameni se gândesc că e vanitate, dar e și sentiment. Senzația de a te simți încrezător și puternic. Cred că e bine să fim diferiți și să strălucim așa cum ne dorim. Iei puțin din atenția asupra fotbalului, asta i s-a întâmplat și lui Beckham. 

Nu e nimic rău să joci fotbal machiată, nu mai trebuie să le învinovățim”, a declarat Vicki Blomme citată de Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!