GALERIE FOTO "Cea mai sexy femeie din lume", apariție spectaculoasă la un meci de baseball. A avut aruncarea de start la New York Yankees

Paige Spiranac baseball Major League Baseball New York Yankees Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Septembrie 2022, 19:57
Data actualizarii: Sambata 17 Septembrie 2022, 20:18

Paige Spiranac a fost atracției partidei dintre Milwaukee și New York Yankees, din Major League Baseball. 

Desemnată "cea mai sexy femeie din lume", sportiva a avut aruncarea de start a confruntării. "Este real și se întâmplă. Nu pot să-mi simt brațele" a fost reacția frumoasei sportive. 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim și a dezvăluit cum a trăit totul, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri făcută cu cei 3.6 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

"Am fost destul de norocoasă în cariera mea și a fost o ascensiune bună, în ciuda faptului că toată lumea credea că nu voi avea succes. Însă în acest an a avut loc o schimbare majoră pentru mine, cred că e și datorită faptului că am primit atenție extrem de multă cu Maxim, în afara sportului și golfului", a spus conform Daily Star. 

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!