GALERIE FOTO "Mama mea îmi face fotografiile!". Dezvăluirile senzaționale ale sportivei desemnată "cea mai sexy femeie din lume"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2022, 16:49
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2022, 17:32

Paige Spiranac a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit revistei Maxim.

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Sportiva de 29 de ani a povestit în cadrul podcast-ului Playing-A-Round with Paige Renee despre provocările carierei de influencer, dezvăluind că pozele sunt făcute de mama ei.

"Oamenii cred că vor fi șocați când văd aceste fotografii, pentru că doar eu și mama mea le facem, sunt imaginile mele favorite. Să fi influencer nu e atât de ușor pe cât pare", a declarat Paige Spiranac.

Momentul stânjenitor care i-a marcat cariera

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător.

Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!