GALERIE FOTO Cea mai hot suporteră de la Mondialul din Qatar, apariție răvășitoare de Ziua Femeii. Cu greu putea găsi lenjerie mai provocatoare

Ivana Knoll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2023, 11:14
Data actualizarii: Vineri 10 Martie 2023, 11:37

Ivana Knoll a ajuns în atenția publicului la nivel internațional după participarea la Cupa Mondială din Qatar.

Croata a făcut senzație cu aparițiile sale, iar de-a lungul competiției a fost unul dintre personajele cel mai mult mediatizate, fiind desemnată și cea mai hot suporteră de la Mondial.

Cu ocazia Zilei Femeii, Ivana Knoll nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj tuturor femeilor din lume, realizând un clip video, îmbrăcată într-un set de lenjerie intimă, foarte provocator. 

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa
 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!