GALERIE FOTO Ivana Knoll s-a dus să îl vadă pe Kylian Mbappe și a fost jefuită în Paris! Ținuta incendiară cu care a apărut la meci 

Ivana Knoll PSG Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 18:12
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 18:12

Ivana Knoll (30 ani) a cunoscut celebritatea în Qatar, unde a atras privirile cu ținutele extrem de sexy pe care le-a purtat la meciuri. 

Tânăra a mers să susțină naționala Croației la fiecare meci de la turneu, atrăgând astfel milioane de urmăritori pe rețelele sociale, acolo unde se fotografiază în ipostaze extrem de sexy. Ivana a cunoscut „faima” peste noapte datorită popularității de la Mondial, iar recent a fost surprinsă în compania unor nume importante din showbiz-ul internațional.

Ivana a zburat la Paris în urmă cu o zi și a avut parte de un incident neplăcut, după ce a fost jefuită. Tânăra le-a explicat urmăritorilor săi ce i s-a întâmplat. 

„Tocmai ce am ajuns și deja mi-au furat troller-ul mai mic. Întotdeauna sunt extrem de bine primită de hoți în Paris. Sunt bine, doar m-au jefuit, ca de obicei în Paris. Data trecută mi-au luat geanta și portofelul. 

Acum mi-au luat troller-ul cu toate rochiile. Nu știu ce voi purta”, le-a transmis Ivana urmăritorilor săi. 

Apariție ultra-decoltată a Ivanei Knoll pe Parc des Princes

Fosta Miss Croația a fost invitată specială pe Parc des Princes pentru a participa la meciul dintre PSG și Nantes, încheiat 4-2, în urma căruia Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului. Ivana Knoll s-a filmat și fotografiat pe stadion, acolo unde a avut acces chiar și în apropierea tunelului unde se aflau superstarurile de la campioana Franței.

Ulterior, modelul a postat și fotografii în care se vedea și ținuta ultra-sexy purtată, o salopetă neagră, scurtă și extrem de decoltată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!