GALERIE FOTO "Totul e cât se poate de natural!". Decizia cu care Ivana Knoll își va întrista admiratorii: ce a făcut vedeta din Qatar

Ivana Knoll Croatia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 16:41
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 17:25

Ivana Knoll a devenit celebră la nivel internațional după prezența la Campionatul Mondial din Qatar. 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Ivana Knoll, vedetă pe rețelele de socializare după Mondialul din Qatar
 

Tânăra a avut de câștigat enorm ca popularite pe durata competiției, aparițiile sale fiind intens comentate la nivel internațional. 

"Am venit în Qatar când aveam în jur de 570,000 de urmăritori, iar acum am peste 3,5 milioane, aproape cât populația Croației. Nu am visat că s-ar putea întâmpla așa ceva", a declarat fosta Miss Croația. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!