GALERIE FOTO "Cea mai hot fotografie a ta". Imaginea cu care Georgina Rodriguez a făcut internetul 'să explodeze'

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Aprilie 2023, 10:10
Data actualizarii: Miercuri 26 Aprilie 2023, 10:36

Georgina Rodriguez a postat două fotografii pe contul de Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Partenera lui Cristiano Ronaldo apare îmbrăcată într-un sutien și jeans, pregătită pentru o ședință foto, iar comentariile admiratorilor nu au întârziat să apară. 

"Atât de frumoasă și de sexy", "Este cea mai hot fotografie a ta", "Foarte frumos", "Minunată" au fost câteva dintre mesaje. 

Georgina Rodriguez, ajutată cu bani de un fost iubit 
 

Conform publicației Look, citată de Mundo Deportivo, înainte de a-l cunoaște pe Cristiano Ronaldo modelul s-a aflat într-o relație cu un bărbat care avea stabilitate financiară și a ajutat-o din acest punct de vedere. Bărbatul a vorbit despre relația cu modelul, sub protecția anonimatului, dezvăluind cât îi oferea lunar pentru a-și face cumpărăturile. 

În declarațiile oferite, acesta a spus că în acea perioadă locuia la Londra, astfel că îi plătea biletele de avion Georginei la fiecare vizită în care aceasta mergea să îl vadă. Mai mult, bărbatul îi oferea lunar tinerei câte 2.000 de euro cash pentru cheltuielile personale. 

Mai mult, el ar fi fost cel care a plătit pentru biletele de avion ale Georginei și surorii sale, Ivana, pentru a călători în Argentina la înmormânarea tatălui lor. Dezvăluirea a ridicat semnale de alarmă, asta în contextul în care Georgina și Ronaldo erau împreună în acea perioadă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!