GALERIE FOTO "Cea mai frumoasă fotografie din vara asta". Poza cu care Ivana Knoll, aproape dezbrăcată, și-a pus fanii pe jar

Ivana Knoll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 11:35
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 12:16

După prezența la Campionatul Mondial din Qatar, celebritatea Ivanei Knoll a crescut vertiginos, bucurându-se de succes la nivel internațional.

Tânăra originară din Croația are peste 3,3 milioane de urmăritori pe Instagram și este prezentă la numeroase evenimente sportive și mondene.

De curând, tânăra de 30 de ani a profitat de o perioadă mai bine și a fost în vacanță în Mykonos, de unde a postat numeroase fotografii și clipuri în care apare îmbrăcată în ținute spectaculoase.

Într-una dintre ele, Ivana Knoll a ales să se îmbrace într-un set de lenjerie intimă negru, foarte provocator, imaginea caracterizând-o drept: "cea mai frumoasă poză din această vară". 

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!