GALERIE FOTO "Are deja două Baloane de Aur??". Reacțiile virale ale fanilor după ce Ivana Knoll s-a pozat alături de Erling Haaland

Ivana Knoll Erling Haaland Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iulie 2023, 17:50
Data actualizarii: Sambata 01 Iulie 2023, 18:35

După succesul de răsunet cu Manchester City, în sezonul recent încheiat, Erling Haaland a profitat de zilele libere și a mers în vacanță, în Ibiza.

Starul norvegian s-a întâlnit cu Ivana Knoll, iar cea mai înfocată susținătoare a Croației nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de celebrul fotbalist.

Imaginea s-a viralizat în timp record, iar în aproape 24 de ore a strâns 290.000 de aprecieri și peste 1700 de comentarii. 

"Erling marchează și în vacanță", "Eling marchează pe și în afara terenului", "Halland are deja două Baloane de Aur??", "Ce băiat norocos" sunt doar câteva dintre mesaje. 

Ivana Knoll, vedetă pe rețelele de socializare după Mondialul din Qatar
 

Tânăra a avut de câștigat enorm ca popularite pe durata competiției, aparițiile sale fiind intens comentate la nivel internațional. 

"Am venit în Qatar când aveam în jur de 570,000 de urmăritori, iar acum am peste 3,5 milioane, aproape cât populația Croației. Nu am visat că s-ar putea întâmpla așa ceva", a declarat fosta Miss Croația. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!