Frumusetea e genetica! Cel mai tare model din lume a mostenit frumusetea de la mama ei! Vezi cum arata mama lui Kate Upton:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 13:30

	Frumusetea e genetica! Cel mai tare model din lume a mostenit frumusetea de la mama ei! Vezi cum arata mama lui Kate Upton:

Cei de la TMZ au gasit-o pe mama lui Kate Upton! Arata excelent pentru o femeie de peste 40 de ani

A devenit cunoscuta dupa un dans in timpul unui meci de baschet. Acum, Kate Upton a devenit modelul anului 2013, si a primit premiu la cea de-a 14-a editie anuala a galei ce a avut loc la Los Angeles! Anul trecut, castigatoarea a fost Joan Smalls. Evenimentul a fost difuzat in premiera de cei de la CNN.

Anul 2013 este unul extraordinar pentru Kate Upton. 'Mireasa NBA-ului' a fost pe coperta 'Sports Illustrated' pentru al doilea an consecutiv si a devenit si unul dintre modelele selectate de David Yurman, egalandu-le pe Gisele Bundchen si Kate Moss. La doar 21 de ani, Kate Upton a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume si va aparea si in primul film. Va juca alaturi de Cameron Diaz in comedia 'The other woman'.

Iata si motivul pentru care Kate Upton arata atat de mine - seamana cu mama ei!

Kate Upton nu este numai fana a baschetului. Modelul de 21 de ani a fost prezenta si la aceasta editie a US Open

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT