robert glinta Campionatele Mondiale de natatie de la Budapesta david popovici Sporturi

„Ireală susținerea românilor față de mine și regele David!” Mesaj superb al lui Robert Glință: „Aproape și-a înecat concurența”

Robert Glință (25 ani) a încheiat pe locul 5, în urma contestației făcute de Justin Ress, în finala de la 50 m spate de la Campionatele Mondiale de natație din Budapesta. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:16
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 08:18

Înotătorul român a bifat două finale la Campionatele Mondiale, însă nu a reușit, de această dată, să se claseze pe podium. Glință a încheiat pe 5 finala de la 50 m spate, după ce inițial urcase pe 4, în urma descalificării lui Justin Ress, câștigătorul cursei. Ulterior, americanul a depus contestație și i-a fost oferită medalia de aur

Mesaj superb al lui Robert Glință: „Ireală susținerea românilor față de mine și regele David!”

Astfel, pentru înotătorii români de la Mondiale, Robert Glință și David Popovici, turneul s-a încheiat și urmează să revină în țară. Odată cu încheierea și ultimei finale, Glință a postat un mesaj superb pe rețelele de socializare, acolo unde a avut un mesaj de mulțumire pentru susținătorii români. 

Înotătorul de 25 de ani a folosit cuvinte impresionante și la adresa colegului său, David Popovici, câștigător a două medalii de aur la 100 și 200 m liber, pe care l-a numit și „rege”. Glință a profitat de ocazie și pentru a le ura succes săritorilor români, Constantin Popovici și Angelica Muscalu, care urmează să intre în competiție. 

„Am strâns mai multe experiențe bogate pe cea mai mare scenă cu încă două finale ale Campionatelor Mondiale pe numele meu în Budapesta. Mergem înainte cu ochii încă pe marele premiu, cu mai multă energie și motivație pentru a ne îndeplini ambițiile. 

Ireală susținerea din partea tuturor românilor de acasă față de mine și regele David Popovici la acest campionat! 

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați urmărit, celor care ați venit să ne priviți și celor care v-ați gândit la noi în aceste zile, voi sunteți adevărații eroi care ați făcut valuri (desigur împreună cu David, care a făcut valuri de aproape și-a înecat concurența. 

Mult succes în continuare săritorilor noștri români care urmează să intre în competiție, Constantin Popovici și Angelica Muscalu!”, a fost mesajul lui Robert Glință pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!