UPS, au prins-o! Dovada clara ca ”printesa fitnessului” isi regleaza formele in Photoshop

Autor: Sport.ro
Marti 12 Mai 2020, 20:20

	UPS, au prins-o! Dovada clara ca ”printesa fitnessului” isi regleaza formele in Photoshop

Cu peste 11 milioane de fani pe Instagram, australianca Tammy Hembrow (26 de ani) si-a construit un statut de guru pe Internet in ceea ce priveste fitnessul, fiind in special o inspiratie pentru femeile care au nascut si care vor sa-si recapete formele dinaintea sarcinii.

Ea insasi mama a doi copii, proveniti dintr-o relatie incheiata in 2018, Tammy e o fanatica a activitatilor fizice, drept pentru care a fost supranumita in spatiul virtual ”printesa fitnessului”. In acelasi timp, nu rateaza nici o ocazie pentru a se mandri cu formele voluptuoase ale corpului sau, o atractie iesita din comun pentru admiratorii de gen masculin ai tinerei de la Antipozi.
 

Incercand mereu sa caute perfectiunea in pozele pe care le face, Tammy Hembrow a comis insa si o gafa taxata imediat de cunoscatori. Astfel, intr-un selfie realizat recent cu ajutorul telefonului si a unei oglinzi, australianca a umblat putin prin Photoshop cu scopul de a elimina ”surplusul”.
 

Drept dovada sta forma ciudata a covorului din dreptul feselor sale, usor ridicat in sus la colt, la fel ca si linia parchetului din acea zona. In ciuda evidentei, Tammy a reactionat si le-a transmis contestatarilor ca poza e cat se poate de reala.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????? @tammyhembrowfitness

A post shared by Tammy ???? (@tammyhembrow) on

Indiferent cine are dreptate, cert e faptul ca Tammy Hembrow incearca s-o copieze pe celebra Kim Kardashian, vedeta de peste Ocean care si-a construit faima ajutandu-se inclusiv de marimea posteriorului. De altfel, in Australia, Tammy si surorile sale, Emily si Amy, detin un podcast unde ruleaza show-ul ”Hanging With The Hembrows”, o replica dupa ideea similara a surorilor Kardashian.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Trump a declarat război. ”Unul din cele mai grave pericole care există”
BRAT