Drama unei campioane! S-a sinucis dupa ani de abuzuri ignorate de toti! Ultimul mesaj lasat de sportiva

Drama unei campioane! S-a sinucis dupa ani de abuzuri ignorate de toti! Ultimul mesaj lasat de sportiva

Choi Suk-hyeon (22 ani), medaliata cu bronz la proba de triatlon la Campionatele Asiatice de Juniori din 2015 a luat o decizie drastica si si-a pus capat zilelor. 

Tanara sportiva din Coreea de Sud s-a sinucis in cantonamentul din orasul Busan. Motivul deciziei sale este abuzul la care a fost supusa de-a lungul anilor, fizice si verbale din partea antrenorilor sai. 

Choi Suk-hyeon a facut plangeri, insa au fost respinse de autoritati. Una dintre ele a fost facuta si catre Comitetul Olimpic din Coreea de Sud, insa tanara de 22 de ani a fost ignorata. 

Dupa moartea fetei, au aparut inregistrari audio care confirma torturii la care a fost supusa. Choi Suk-hyeon tinea un jurnal in care scria ca "plange zilnic" si ar prefera sa moara decat sa fie "batuta ca un caine".

In ultimul sau mesaj, fata si-a rugat mama sa faca publice chinurile la care a fost supusa: "Am fost batuta atat de violent...plang in fiecare zi". 

Presa din Coreea de Sud a dezvaluit un episod in care fata a fost obligata sa manance paine in valoare de 150 de euro, pedeapsa pentru ca nu si-a controlat kilogramele. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies