Ce a ajuns sa faca Micul Hercule la 14 ani! Giuliano Stroe, copilul roman care a facut inconjurul lumii: FOTO

Giuliano Stroe Box Claudio Stroe Sporturi Ce a ajuns sa faca Micul Hercule la 14 ani! Giuliano Stroe, copilul roman care a facut inconjurul lumii: FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 15:43
Data actualizarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 15:55

Giuliano Stroe a facut inconjurul internetului cu forta si fizicul sau. La o varsta foarte frageda, el a stabilit recorduri incredibile, intrand chiar si in Cartea Recordurilor.

In urma cu 8 ani, Giuliano Stroe intra in Cartea Recordurilor. La doar 6 ani, acesta reusea sa mearga 10 metri in maini, cu o greutate agatata de picioare.

Giuliano si fratele sau, Claudio, au facut la acea vreme inconjurul internetului si au fost invitati chiar si la o emisiune TV din Italia. Subiectul a iscat o multime de controverse, multe voci acuzandu-l pe tatal acestora, Iulian Stroe, de faptul ca ii exploateaza pe micuti pentru a castiga bani.

  • Ce a ajuns sa faca Micul Hercule la 14 ani! Giuliano Stroe, copilul roman care a facut inconjurul lumii: FOTO

Acum, la cativa ani distanta de la acel moment, cei doi frati au dat gimnastica pentru box. Ei sunt pugilisti in devenire, iar Giuliano a obtinut chiar recent un loc 3 la Campionatul National de Cadeti, de la Satu Mare.

Sursa FOTO: Facebook/GiulianoStroe

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!