Seicii din Manchester, la mana rivalilor de la United! FORTELE din Europa vor excluderea lui City din Europa! 

Manchester City Fair Play Financiar Manchester United Real Madrid UEFA Anglia Seicii din Manchester, la mana rivalilor de la United! FORTELE din Europa vor excluderea lui City din Europa!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 15:11
Data actualizarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 15:12

Manchester City poate plati scump incalcarea fairplay-ului financiar. 

Bayern, Real Madrid si Barcelona cer excluderea lui Manchester City din competitiile europene dupa ce a incalcat in mod repetat si flagrant regulile fairplay-ului financiar. Cele trei mari cluburi europene vor s-o convinga si pe rivala "cetatenilor" United sa ia parte la demersul lor.

Cotidianul german Der Spiegel a dezvaluit recent in urma documentelor hackuite de la UEFA ca forul european a acoperit incalcarile repetate de regulament ale seicilor, care mascau sub forma de sponsorizari zeci de milioane de euro investite in club. In plus, seicii treceau o mare parte din salariile jucatorilor ca drepturi provenite din imagine, ceea ce a usurat cu aproape 50 de milioane de euro cheltuielile contabile ale clubului.

City a mai fost "pedepsita" in 2014 pentru incalcarea regulilor fairplay-ului financiar, cu o amenda de 55 de milioane de euro si limitarea la 21 a lotului de jucatori din Champions League in acel sezon. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!