Seicii din Manchester, la mana rivalilor de la United! FORTELE din Europa vor excluderea lui City din Europa! 

Seicii din Manchester, la mana rivalilor de la United! FORTELE din Europa vor excluderea lui City din Europa! 

Luni 26 Noiembrie 2018, 15:11

Manchester City poate plati scump incalcarea fairplay-ului financiar. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Bayern, Real Madrid si Barcelona cer excluderea lui Manchester City din competitiile europene dupa ce a incalcat in mod repetat si flagrant regulile fairplay-ului financiar. Cele trei mari cluburi europene vor s-o convinga si pe rivala "cetatenilor" United sa ia parte la demersul lor.

Cotidianul german Der Spiegel a dezvaluit recent in urma documentelor hackuite de la UEFA ca forul european a acoperit incalcarile repetate de regulament ale seicilor, care mascau sub forma de sponsorizari zeci de milioane de euro investite in club. In plus, seicii treceau o mare parte din salariile jucatorilor ca drepturi provenite din imagine, ceea ce a usurat cu aproape 50 de milioane de euro cheltuielile contabile ale clubului.

City a mai fost "pedepsita" in 2014 pentru incalcarea regulilor fairplay-ului financiar, cu o amenda de 55 de milioane de euro si limitarea la 21 a lotului de jucatori din Champions League in acel sezon. VIDEO PROTVPLUS.RO

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT