VIDEO Accident horror pentru Mick Schumacher în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite! Mașina i-a fost distrusă! Care e starea pilotului 

mick schumacher Formula 1 Marelui Premiu al Arabiei Saudite Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 22:01
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 22:09

Marele Premiu al Arabiei Saudite urmează să se desfășoare duminică, în ciuda atentatului terorist petrecut vineri seară. 

În cursul zilei de sâmbătă au avut loc calificările, în timpul cărora s-a petrecut un accident serios, în care a fost implicat Mick Schumacher (23 ani), fiul legendarului Michael Schumacher. Tânărul pilot Haas a avut nevoie de intervenția medicilor, după accidentul horror. 

Mașina lui Schumacher s-a izbit de parapet în virajul cu numărul 12 al circuitului și a fost distrusă complet de impactul suferit, după ce pilotul german a pierdut controlul monopostului. 

Mick Schumacher, implicat într-un accident serios în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite! Care e starea pilotului 

Schumacher a fost preluat de ambulanță, însă Talk Sport informează că era conștient încă din momentul în care medicii au intervenit. Accidentul s-a petrecut în urma unei forțări a tânărului pilot, care a încercat să obțină un timp mai bun pentru a rămâne în top 10, după ce s-a poziționat pe locul 9 în Q2, după cum informează cei de la Haas. 

„Nu am vorbit cu el direct, a vorbit cu mama lui, am vorbit și eu cu ea de câteva ori și am ținut-o la curent. Nu are răni vizibile, medicii iau vrut să îl verifice și să îi facă radiografii pentru a confirma că nu a fost vătămat de la impact și forța acestuia. 

Pare că a intrat în curbă și a pierdut controlul mașinii. Am pierdut toate datele imediat de la impact, nu am avut contact cu el după incident”, a spus Guenther Steiner, directorul Haas. 

F1 a anunțat printr-un comunicat oficial că tânărul pilot se află în afara pericolului și a fost dus la spital doar pentru control de rutină. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!