VIDEO „La anul asta voi face!” Eden Hazard le-a transmis un mesaj clar fanilor lui Real Madrid după ce a câștigat trofeul Champions League

Eden Hazard Champions League Real Madrid Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 10:28
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 10:29

Eden Hazard (31 ani) nu a trecut prin cele mai bune momente ale carierei de la transferul la Real Madrid, în 2019. 

Atacantul belgian a fost transferat de la Chelsea în iulie 2019, când madrilenii au plătit 115 milioane de euro în schimbul său. Eden Hazard nu a reușit însă să se ridice la nivelul așteptărilor, fiind măcinat de multe accidentări în această perioadă. 

Jucătorul a fost rezervă în finala UEFA Champions League, câștigată de Real Madrid în fața lui FC Liverpool, 1-0. Hazard s-a bucurat însă alături de coechipierii săi pentru trofeul câștigat, iar la sărbătoarea din centrul Madridului a fost unul dintre cei care a dat tonul la distracție. 

Promisiunea pe care Eden Hazard le-a făcut-o fanilor lui Real Madrid 

În timpul petrecerii din piața La Cibeles, belgianul a luat microfonul, înconjurat de coechipierii săi și le-a transmis un mesaj sincer fanilor lui Real Madrid prezenți la sărbătoare. 

„Fani madrileni, sunt de trei ani aici și am suferit multe accidentări, multe lucruri...însă anul care vine voi da totul pentru voi”, le-a spus Hazard fanilor în timpul petrecerii. 

După ce a terminat de vorbit, Hazard a fost îmbrățișat de coechipieri, care au început să sară alături de el, în semn de sprijin pentru momentele dificile prin care a trecut. Despre Hazard s-a scris că va părăsi clubul în această vară, după ce conducerea ar fi decis să îl pună pe lista jucătorilor transferabili. Cu toate astea, belgianul a lăsat clar de înțeles că nu își dorește să plece, ci din contră, se va lupta pentru a-și câștiga locul în echipă. 

  • 16 milioane de euro este cota lui Eden Hazard conform Transfermarkt.
  • 66 de meciuri a jucat pentru Real Madrid, având 6 goluri marcate și 10 assist-uri. 
  • 15 accidentări a suferit belgianul în această perioadă, fiind indisponibil pentru 480 de zile. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!