Robert Lewandowski Barcelona Xavi Hernandez Spania

„Există negocieri pentru Lewandowski!” Xavi confirmă interesul Barcelonei pentru golgheterul lui Bayern! Ce a spus despre Haaland și Mbappe 

Barcelona încearcă să facă transferuri importante, pentru a se întări în vară, însă catalanii sunt obligați să țină cont de problemele financiare ale clubului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Mai 2022, 16:00
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 16:01

Oficialii clubului încearcă să readucă echipa pe prima scenă a fotbalului, însă problemele financiare fac imposibile transferurile de răsunet. Astfel, perioada de mercato din vară se anunță a fi una interesantă la FC Barcelona, asta după ce s-a scris că gruparea blaugrana ar fi interesată de nume importante precum Erling Haaland, Kylian Mbappe sau Robert Lewandowski.

Deși nu au existat comentarii în acest sens din partea clubului, Xavi a vorbit la ultima conferință de presă despre speculațiile apărute. Antrenorul catalanilor a dezvăluit că Barcelona nu s-ar fi putut lupta pentru transferuri precum cel al lui Haaland, care a semnat cu Manchester City, sau al lui Kylian Mbappe, care urmează să anunțe dacă rămâne la PSG sau semnează cu Real Madrid. 

„Așa este, clubul nu s-ar fi putut lupta pentru Haaland sau Mbappe. Așa este. Situația economică este cea care este. Nu am intrat în cursa pentru Haaland, nici pentru Mbappe, însă acest lucru am moștenit de la fosta conducere. Nu trebuie să ne uităm în urmă, ci în spate”, a spus antrenorul Barcelonei conform cotidianului SPORT

Barcelona se luptă pentru transferul lui Robert Lewandowski 

În cazul lui Robert Lewandowski situația este una mult mai bună, după ce atacantul lui Bayern Munchen și-a exprimat dorința de a pleca. Polonezul mai are un an de contract cu campioana Germaniei, însă nu a fost de acord cu propunerile conducerii, iar plecarea sa pare mai mult decât posibilă. Xavi a vorbit despre posibilitatea transferului lui Lewandowski și a recunoscut că există discuții în acest sens. 

„E o posibilitate care poate apărea. Lewandowski a spus, vrea să plece de la Bayern, acum trebuie să vorbim cu clubul, însă fiind vorba despre Bayern nu vor face acest lucru facil. Mai are un an de contract cu Bayern”, a declarat Xavi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!