Spania

"VAR salveaza din nou Madridul si o RETROGRADEAZA pe Leganes!" Real nu scapa nici in ULTIMA ETAPA! Scandal URIAS in La Liga dupa o noua faza controversata | VIDEO

Real Madrid a fost in centrul unei controverse chiar si in ultima etapa din La Liga, meci la care erau matematic campioni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2020, 08:53
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2020, 08:58

Madrilenii au fost acuzati in mai multe randuri in acest final de sezon de La Liga ca au fost favorizati de arbitraj. De la reluarea sezonului, presa din Spania nu s-a ferit sa scoata in evidenta faptul ca inclusiv VAR a ajutat echipa lui Zidane in anumite momente.

Real nu a scapat de o polemica nici un ultima etapa, iar aseara, la meciul cu Leganes, Jovic a fost implicat intr-o faza controversata.

In minutul 84, la o lovitura de colt a lui Leganes, mingea deviata il loveste pe Jovic in cont, insa nici arbitrul si nici cei din camera VAR nu au decis ca trebuie acordat penalty, desi mingea l-a lovit evident pe atacantul sarb in mana.

Scorul era 2-2 in acel moment, iar cu o victorie, Leganes s-ar fi putut salva de la retrogradare. Leganes a terminat cu 36 de puncte sezonul, la un singur punct de Celta Vigo, care a fost prima echipa de deasupra liniei.

"VAR salveaza din nou Madridul si o retrogradeaza pe Leganes", au titrat cei din Sport.es.

"Controversa lui Andujar Oliver. De neinteles ca nu a dat penalty la Jovic!", au scris si cei din Marca.

VIDEO

CITESTE SI

Modifică setările cookies