Primul transfer urias al verii la Real: "galacticii" platesc 55 de milioane de euro pentru un semifinalist de Liga Campionilor

Primul transfer urias al verii la Real: "galacticii" platesc 55 de milioane de euro pentru un semifinalist de Liga Campionilor

Real Madrid are pregatit primul transfer al verii.

"Galacticii" platesc 55 de milioane de euro pentru Donny van de Beek, mijlocasul in varsta de 22 de ani al celor de la Ajax. Potrivit cotidianului olandez Telegraaf, Real Madrid va oferi 55 de milioane pentru Van de Beek in vara viitoare.

Mijlocasul olandez este dorit si de Tottenham, insa englezii nu pot concura cu gigantul din Spania. Van de Beek a impresionat la Ajax sezonul trecut cand a ajuns pana in semifinalele Ligii Campionilor. Si in acest sezon, pustiul olandez are evolutii foarte bune: cinci goluri si patru pase de gol in 13 meciuri de campionat.

Donny van de Beek are si noua selectii in nationala Olandei si are o cota de piata de 50 de milioane de euro.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT