Real Madrid Julen Lopetegui Julen Lopetegui demitere Real Madrid Julen Lopetegui Sergio Ramos Spania

Mesajul TRANSANT al lui Sergio Ramos pentru Florentino Perez: "Daca vor parerea mea, o sa le-o transmit!" Cum e privita demiterea lui Lopetegui in vestiarul Realului

Real Madrid a ajuns la cinci meciuri consecutive fara victorie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018, 12:08
Data actualizarii: Luni 22 Octombrie 2018, 12:18

Jucatorii de la Real Madrid isi asuma situatia in care a ajuns echipa de pe Bernabeu. Eu sunt cei care trebuie si pot sa faca diferenta pe teren, cu toate ca au ajuns la cinci meciuri consecutive fara victorie, avand patru infrangeri si un egal. 

Staff-ul celor de la Madrid si-a asumat partea sa de vina dupa infrangerea in fata celor de la Levante. Totusi, ei sunt considerati principalii vinovati, iar Julen Lopetegui este primul luat in vizor, vorbindu-se despre demiterea sa de la Real. 

Cu toate acestea, in vestiar, atmosfera este alta. Jucatorii stiu ca pot da mai mult si ca Lopetegui asteapta mai mult din partea lor. 

"Deciziile antrenorului primeaza, nu jucatorii iau aceste decizii. Din partea mea, in calitate de capitan, Julen Lopetegui are toata sustinerea vestiarului si a jucatorilor. Daca vor intreba care e parerea mea, o sa le-o transmit, insa nu cred ca opinia mea ar putea influenta o decizie atat de importanta cum ar fi soarta antrenorului", a spus Sergio Ramos. 

Modifică setările cookies