Malcom a fost prezentat oficial in Statele Unite: "Mereu am visat sa joc la Barca!" Ce a spus brazilianul despre scandalul cu AS Roma
Vineri 27 Iulie 2018, 11:09

Malcom a fost prezentat oficial in Statele Unite: "Mereu am visat sa joc la Barca!" Ce a spus brazilianul despre scandalul cu AS Roma

Barcelona le-a luat fata celor de la AS Roma in ultima clipa si a pus mana pe brazilianul de 21 de ani.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Malcom a fost prezentat oficial la Barcelona dupa transferul pentru 41 de milioane de euro de la Bordeaux. Brazilianul nu a dorit sa vorbeasca despre situatia cu AS Roma, echipa cu care s-a inteles inainte sa intre Barca pe fir.

"Mereu am vrut sa merg la Barcelona. Am fost mereu calm, agentii mei s-au ocupat de toata situatia. A fost o oportunitate de a ajunge la Barcelona si aici voi juca alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Sunt foarte fericit ca pot sa fiu intr-o asemenea echipa.

Este foarte dificil sa ajungi la Barcelona, dar voi da totul pentru a face o treaba buna. Sunt foarte fericit, mi-am realizat visul din copilarie" a declarat Malcom la prezentarea oficiala facuta in Portland.

 VIDEO PROTVPLUS.RO