Faza vazuta acum de milioane de oameni! Oblak a urcat la ultima faza, Atletico a luat un gol INCREDIBIL in minutul 95 de la mijlocul terenului! Real e la 3 puncte dupa 1-0 cu Valladolid

levante Atletico Madrid Jan Oblak Spania Faza vazuta acum de milioane de oameni! Oblak a urcat la ultima faza, Atletico a luat un gol INCREDIBIL in minutul 95 de la mijlocul terenului! VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2021, 19:35
Data actualizarii: Duminica 21 Februarie 2021, 01:56

Soc pentru Atletico inainte sa vina la Bucuresti! A fost batuta acasa de Levante si le invita pe Real si Barca sa se apropie!

Atletico Madrid a pierdut pe teren propriu cu Levante, 0-2, in ultimul joc dinaintea supermeciului de Champions League cu Chelsea de la Bucuresti (23 februarie, 22:00).

Atletico are in continuare avans de 6 puncte fata de locul 2, ocupat acum de Real. Fata de Barca, care e pe 3, o despart 9 puncte.

  • Faza vazuta acum de milioane de oameni! Oblak a urcat la ultima faza, Atletico a luat un gol INCREDIBIL in minutul 95 de la mijlocul terenului! VIDEO

Condusa dupa golul lui Morales din minutul 30, Atletico a primit lovitura finala in minutul 5 al prelungirilor, de la Jorge de Frutos. Levante a obtinut o victorie extrem de importanta, care o salta pana pe pozitia a 8-a in La Liga. Faza golului 2 e de generic! Oblak a urcat in careul advers pentru un ultim atac, iar Levante a profitat. De Frutos a trimis de la centrul terenului in poarta goala, inainte ca portarul sloven sa-l atace in apropierea liniei de margine!

Real a castigat la Valladolid cu 1-0, dupa golul lui Casemiro din minutul 65. E la numai 3 puncte in spatele lui Atleti si are meci direct impotriva rivalei din oras peste doua saptamani. Atletico nu se sperie. Pastreaza si un meci in minus, asa ca avansul poate fi din nou extins la 6 puncte in cazul unei victorii in restanta.
 

 

Clasamentul momentului in La Liga:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!