marcelo Real Madrid Vinicius Spania Dialog INCREDIBIL pe teren intre Vincius si Marcelo din timpul meciului din Cupa Spaniei! "Vini, nu-ti bate joc!"

Dialog INCREDIBIL pe teren intre Vincius si Marcelo in timpul meciului din Cupa Spaniei! "Vini, nu-ti bate joc!"

Real Madrid a fost eliminata din 16-imile Cupei Regelui de catre o echipa din liga a treia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 20:39
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 01:18

Alcoyano a reusit sa ii puna la pamant pe campionii din La Liga, chiar daca pe teren au fost nume precum: Marcelo, Vinicius, Casemiro, Isco, iar pe parcursul meciului au intrat pe teren Benzema, Hazard si Kroos. 

O faza a atras atentia comentatorilor cu 10 minute inainte de finalul meciului, chiar la faza in care Alcoyano a egalat si a trimis meciul in prelungiri. In acel moment, Marcelo il avertizeaza pe Vinicius sa fie atent la un corner executat de adversar. 

"Nu-ti bate joc, Vini, nu-ti bate joc!", i-a spus Marcelo lui Vinicius. 

Totusi Solbes a scapat din marcajul lui Vinicius si a inscris. Dupa gol, jucatorii madrilenilor i-au reprosat tanarului brazilian golul incasat, chiar daca el le-a aratat ca Zidane ii spusese sa ramana pe pozitie avansata pentru a pleca pe contraatac. 

Frustarea a fost mare pentru jucatorii lui Real Madrid, deoarece Vinicius ratase in meci o ocazie imensa. Jucatorul lui Zidane a scapat singur catre poarta, dar a tras slab, in loc sa ii paseze lui Benzema, care se afla intr-o pozitie mult mai buna. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!