Contraatacul Barcelonei la oferta Realului pentru Neymar! Catalanii au reactionat imediat si pluseaza cu un jucator de 150.000.000 euro

Contraatacul Barcelonei la oferta Realului pentru Neymar! Catalanii au reactionat imediat si pluseaza cu un jucator de 150.000.000 euro

Real Madrid e pregatita sa trimita 120.000.000 euro, dar si pe Balonul de Aur Luka Modric, la Paris, in schimbul lui Neymar.

Real Madrid a intrat pe fir pentru transferul lui Neymar de la PSG si a trimis o oferta. Presa spaniola a scris ieri ca Florentino Perez s-a aratat dispus sa plateasca 120.000.000 euro, dar sa-l trimita si pe Luka Modric pe Parc des Princes, pentru a-l lua pe atacantul brazilian.

Sporta Catalunya: "Barcelona contraataca"

Astazi, cotidianul Sport Catalunya scrie ca sefii Barcelonei au reactionat pe loc. Ei au luat legatura cu fotbalistul si i-au cerut sa nu se duca la Real. Acesta au transmis ca vor continua negocierile cu PSG.

Sursa citata scrie ca Barcelona intentioneaza sa ii faca o noua propunere lui PSG, in oferta urmand sa intre si Philippe Coutinho (27 de ani), fotbalist care nu a mai ajuns in Premier League, asa cum se vehicula.

Catalanii se bazeaza pe faptul ca Philippe Coutinho este cu 6 ani mai tanar decat Modric si are o cota cu 70.000.000 euro mai mare decat mijlocasul croat.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT