Alexia Putellas, mai tare decât Pedri! Recordul stabilit de câștigătoarea Balonului de Aur din 2021

Alexia Putellas fc barcelona Pedri Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 14:23
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 14:39

FC Barcelona și Real Madrid s-au duelat în sferturile de finale ale Women's Champions League.

După ce au câștigat titlul de campioane în Spania, catalanele au trecut în sferturi de rivalele de pe Santiago Bernabeu, impunându-se cu 8-3 la general.

Conduse de Alexia Putellas, câștigătoarea Balonului de Aur din 2021, jucătoarele de FC Barcelona nu au avut rival în acest sezon și au eclipsat echipa masculină de pe Camp Nou. 

Alexia Putellas, mai apreciată decât jucătorii lui Xavi 

În ziua meciului din Women's Champions League, disputat pe Camp Nou, Alexia Putellas a reușit să stabilească un nou record. 

Potrivit informațiilor apărute în presa din Spania s-au vândut de două ori mai multe tricouri cu starul catalanelor în comparație cu cel mai apreciat jucător de la formația masculină, Pedri. 

Record mondial stabilit pe Camp Nou! Echipa de fotbal feminin a Barcelonei a intrat în istorie

Partida a stabilit un record mondial, după ce nu mai puțin de 91.553 de spectatori au participat la spectacolul campioanei din Spania. Astfel, s-a doborât recordul pentru cea mai mare prezență la un meci de fotbal feminin din istorie. 

Fanii le-au oferit un spectacol total jucătoarelor, realizând și un mozaic la începutul partidei, așa cum vedeam doar la meciurile echipei de la fotbal masculin pe Camp Nou. „More than empowerment” a fost mesajul afișat de suporterii de pe stadionul din Barcelona, care au cântat și susținut echipa pe toată durata partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!