kylian mbappe fc barcelona Joan Laporta PSG Spania Joan Laporta

A refuzat oferta de la FC Barcelona! Joan Laporta, primul 'eșec' pentru perioada de transferuri din vară

FC Barcelona a ratat primul transfer al verii.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 20:29
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 20:32

Conform jurnalistului francez Hadrien Grenier, atacantul francez Kylian Mbappe a decis să refuze oferta primită din partea celor de la FC Barcelona, pentru un eventual transfer în această vară. Asta după ce, în ultimele zile, presa din Spania a anunțat că Joan Laporta a intensificat discuțiile pentru transferul campionului mondial din 2018.

Mai mult, Kylian Mbappe ar putea rămâne la PSG, mai ales că acesta nu a vorbit cu nimeni nimic despre o eventuală mutare la Real Madrid, club care îl așteaptă de mult timp pe ”Bernabeu”.

Anunțul făcut în legătură cu Kylian Mbappe 

"Kylian Mbappe a refuzat FC Barcelona. În plus, el nu le-a comunicat nimic jucătorilor de la PSG despre o posibilă mutare a sa la Real Madrid, contrar a ceea ce s-a spus", a scris jurnalistul francez pe contul său de Twitter.

Intrat în ultimele luni de contract, Mbappe poate semna gratis cu oricine, în vară, după ce a petrecut cinci sezoane pe ”Parc des Princes”. În 2017, PSG și Monaco ajungeau la un acord în valoare de 180 milioane de euro, pentru transferul superstarului care primea, în același an, trofeul ”Golden Boy”.

208 meciuri, 158 de goluri și 78 de pase de gol a strâns Mbappe pentru PSG, la care se adaugă 60 de meciuri, 27 de goluri și 16 pase de gol pentru AS Monaco, dar și 54 de meciuri și 26 de goluri pentru naționala Franței.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!