Academica Clinceni Comisia de Disciplina depunctare academica clinceni Fotbal intern

Din rău în mai rău! Academica Clinceni, depunctată de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul Academica Clinceni a pierdut două puncte în clasament, din cauza neachitării datoriei către atacantul Cristian Gavra, care joacă în prezent la Ripensia Timişoara, în Liga II.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 18:45
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 18:46

De asemenea, clubului ilfovean a fost sancţionat cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, comunicată de lpf.ro.

"Gavra Cristian vs. ACS FC Academica Clinceni - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 15.03.2022 – 29.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 20.04.2022", a anunţat lpf.ro.

La 23 martie, Academica Clinceni mai fusese depunctat pentru neachitarea de datorii către Marius Cioiu.

Înaintea acestei decizii, după două etape din play-out, Academica Clinceni avea 5 puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!