Sambata 23 Ianuarie 2016, 20:39

Singurul sport pe care poti sa-l practici cu cateva beri la bord :) 6000 de beri in 3 zile la cel mai tare concurs de darts de la Bucuresti

Primul sportiv dopat din istoria Jocurilor Olimpice a fost prins cu doua beri la bord. La darts, asta nu se poate intampla niciodata. Berea si darts-ul merg mana in mana.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Berea curge in valuri la cel mai tare concurs de darts organizat in Romania. Sportivii nu au voie insa sa arunce la tinta cu berea in mana.

Se antreneaza din greu pe holuri, langa dozatoarele de bere. Englezii sunt cei mai tari jucatori din lume la darts.

"Berea ne ajuta doar sa ne relaxeze, pentru ca am invatat darts in pub! Asa ne relaxam noi", spune Jamie Hughes, unul dintre concurentii turneului de la Bucuresti.

Anul trecut la Bucuresti, concurentii au dat pe gat 6000 de beri in trei zile. Anul acesta vor sa bata recordul. Cea mai buna romanca la darts a castigat de patru ori la rand campionatul national.

"Da, se mai bea o bere, un suc, nu trebuie sa fii neaparat ametit, dar e un sport de bar.", spune Oana Barsan.0 comentarii
BRAT