FIFA 14 EA Sports FIFA 13 Lionel Messi Show

OFICIAL! Acestea sunt primele imagini din FIFA 14! Anuntul facut de EA Sports: "Va fi ceva SPECTACULOS!" Video cu INOVATIILE GENIALE din noul joc:

Cei de la EA Sports au dezvaluit primele informatii si poze din FIFA 14! CLICK AICI PENTRU IMAGINI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 14:38
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2013, 15:39

UPDATE: Cei de la EA Sports au prezentat astazi primele imagini din jocul FIFA 14 si au prezentat cele mai noi inovatii pe care le va avea jocul! FIFA 14 va fi lansat pentru Playstation, Xbox si Microsoft PC.

"FIFA 14 se va juca precum meciurile mari de fotbal prin mijloc, tensiune pe parcursul intregului meci iar sansele sunt create si finalizarile arata incredibil" a spus producatorul executiv, David Rutter. "Oportunitatile in FIFA 14 vor aduce recompense si golurile grozave vor arata uluitor"

FIFA 14 va avea multe schimbari la nivel de gameplay precum - Pure Shot, Real Ball Physics, Protect the Ball, Teammate Intelligence, Sprint Dribble Turns, Variable Dribble Touches. De asemenea, va exista un nou mod de a juca o cariera. Global Scouting Network va aduce la realitate lumea scouterilor. Gamerii vor putea de acum sa aiba o retea de scouting si sa caute talente anual. Scouterii vor evalua fotbalisti din intreaga lumea si vor analiza fiecare meci al jucatorilor aflati sub observatie inainte de perioada de transferuri.

Jocul FIFA 14 va avea mai mult de 500 de echipe cu licenta din intreaga lumea, un nou mod online care va incuraja competitia si schimbari la popularul mod FIFA Ultimate Team. De asemenea, EA Sports Football Club va avea anumite modificari.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI

EA Sports a postat in urma cu cateva ore pe Twitter prima poza din jocul FIFA 14 cu mesajul: "Trimiteti mai departe daca sunteti gata de vestile despre FIFA 14 de maine!" In urmatoarele ore, este asteptat anuntul celor de la EA Sports!

Jocul il va aproape sigur pe coperta pe Lionel Messi, cel care apare si in aceasta prima poza. Jocul va fi lansat cel mai probabil in luna septembrie!

Precedentul joc din serie, Fifa 13, a fost extrem de apreciat, primind note mari de la site-urile de specialitate. FIFA 13 s-a vandut in peste 1 milion de unitati in primele 48 de ore doar in Marea Britanie si 7,4 in primele 4 saptamani la nivel global. Pana la sfarsitul lui 2012, FIFA 13 s-a vandut in peste 12 milioane de bucati!

Urmatorul joc din serie, FIFA 14, ar putea sa includa in premiera ... echipe de fotbal feminin! Cel putin asta este dorinta fanilor care au creat si o petitie online in acest sens!

Modifică setările cookies