Show

Pique a fost OBLIGAT de Barcelona sa-si oficializeze relatia cu Shakira! Vezi de ce:

Gerard Pique a pus ieri pe pagina sa de Facebook o poza in care aparea impreuna cu Shakira la peterecerea de ziua lor. Cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, insa la 10 ani diferenta. Se pare ca decizia a luat-o chiar Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2011, 10:42
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2011, 10:46

Clubul a fost cel care l-a convins pe Pique sa-si oficializeze relatia pe care o are cu cantareata columbiana inca de asta vara, pentru a elimina presiunea constanta care se punea pe jucator. Pique a decis astfel sa publice o poza in care apareau amicii lui intimi, insa si fratii si prietenii Shakirei.

La petrecere au participat, sora si fratele Shakirei dar si fotograful si stilista acesteia. De partea cealalta, pe Pique l-au insotit prietenii din copilarie si capitanul Barcelonei impreuna cu iubita sa, modelul Malena Costa.

De cand a aparut zvonul ca Pique si Shakira ar forma un cuplu, paparazzi s-au instalat in fata casei jucatorului si l-au urmarit pe acesta non-stop. Pentru a mai dispersa din aceasta tensiune, Sandro Rosell i-a spus lui Pique sa-si oficializeze relatia cu Shakira.

Oficialii Barcelonei erau nemultumiti de faptul ca fundasul lor era mai mereu cu mintea in alta parte si intr-o constanta fuga de fotografi. Cel mai probabil, paparazzi nu-l vor ierta pe Pique nici pe viitor, insa macar jucatorul nu mai are ce sa ascunda.

Pique si Shakira au devenit astfel cel mai in voga cuplu din sport, depasindu-i pe David si Victoria Beckham, dar si pe Casillas si Sara Carbonero.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies