O noua industrie pe bani multi! Cel mai bun jucator la FIFA 17 tocmai a castigat 200.000 € la Mondial! Meciuri la casele de pariuri si controale anti-doping pentru jucatori

Autor: Sport.ro
Luni 21 August 2017, 14:52

	O noua industrie pe bani multi! Cel mai bun jucator la FIFA 17 tocmai a castigat 200.000 € la Mondial! Meciuri la casele de pariuri si controale anti-doping pentru jucatori

Mondialul de FIFA pe consola a fost castigat de un englez, care a pus mana pe premiul cel mare - 200.000 de euro.

Campionatul mondial de FIFA a avut loc weekendul trecut la Londra si a fost castigat de englezul Spencer "GORILLA" Ealing, care l-a invins in finala, cu 7-3 la general, pe Kai "DETO" Wollin.

"E nasterea unei noi industrii pe bani multi", scriu englezii despre sportul care, pe langa pasiune, inseamna de acum si sute de mii de euro.

Castigatorul, in varsta de 28 de ani, s-a ales cu un premiu fantastic: 200.000 de euro.

La FIFA, notiunea de "tur-retur", din fotbalul adevarat, se traduce prin "Playstation-Xbox".

Spencer Ealing e maestru pe Xbox, in timp ce finalistul Wollin, care s-a ales si el cu un premiu de 40.000 de euro, prefera Playstation-ul.

Pe langa sumele uriase puse in joc, FIFA se apropie de fotbalul din lumea reala si prin alte elemente - exista deja case de pariuri care au in oferta lor meciuri de FIFA, de la competitiile de anvergura, asa cum este campionatul mondial.

Exista si un departament de integritate - Esports Integrity Coalition - care urmareste atent fenomenul, si asta pentru ca riscul de a aranja meciuri pe consola este foarte mare.

De asemenea, competitiile mari de jocuri pe calculator, nu numai de FIFA, prevad si controale antidoping pentru participanti - sunt jucatori care inainte de meciuri consuma substante care sa le mareasca nivelul de concentrare.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies