Show

Mutu se face actor! A primit o noua oferta de a filma alaturi de un rapper american: "Au avut doar cuvinte de lauda pentru mine!" 

Adrian Mutu isi schimba meseria. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 14:58

Adrian Mutu si-a facut debutul cinematografic intr-un videoclip din care face parte si Snoop Dogg. Mutu a fost vedeta principala in clipul rapperului A-Roma, care a cantat in colaborare cu Orry Jackson si Snoop Dogg.

"Este ceva ce mi-am dorit sa fac de mult timp. Am mai avut o propunere de a colabora cu Akon, insa atunci timpul nu mi-a permis, desi mi-as fi dorit. Este un «new entry» in viata mea si nu stiu daca si cat de bine ma voi descurca. Chiar sunt nerabdator", a declarat Mutu dupa filmari.

Se pare ca Mutu si-a jucat bine rolul de "gangster" in club, inconjurat de femei frumoase.

El a primit deja o propunere de colaborare cu un alt nume sonor din muzica internationala, rapperul american Flo Rida, anunta Click.

"Mai multi producatori au vazut clipul si au avut numai cuvinte de lauda", a povestit Mutu.

"Am vorbit cu un manager al rapperului Flo Rida si mi s-a propus o colaborare pentru un clip. Mi se pare interesant, dar inca nu e nimic stabilit", a precizat "varful" Petrolului.


VACANTA IN REPUBLICA DOMINICANA, APOI REVENIREA LA PETROLUL!


Mutu nu renunta la fotbal pentru lumea artistica. Cel putin nu acum. Dupa incheierea sezonului din Liga I, Briliantul a plecat la familie in Republica Dominicana pentru vacanta, apoi va reveni la antrenamente sub comanda lui Razvan Lucescu la Petrolul. Mutu nu a impresionat in primele 6 luni de la revenirea in tara, insa mai are un an de contract cu echipa din Ploiesti. 

Modifică setările cookies