Show

Cui nu-i place yoga, sa stea sa se uite :) Blonda de la drept vedeta pe Instagram: 120 de mii de fani si o afacere de milioane!

Eliza Landgren este o absolventa de drept din Australia care a transformat pasiunea de a face yoga intr-o afacere extrem de profitabila.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 18:28
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 18:47

"Blonda de la drept" s-a apucat de yoga dintr-o necesitate. Din cauza unor probleme cronice la spate, medicii i-au recomandat sa faca in fiecare zi exercitii pentru intretinerea musculaturii.

"Nu mi-am permis sa merg in fiecare zi la sala, pentru ca aveam cursuri la facultate, asa ca am decis sa ma apuc de exercitii de yoga acasa", a explicat fata intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail.

Originara din Australia, Eliza Landgren a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a avut ideea sa scoata un ghid pentru exercitii de yoga. Acum are peste 120.000 de followeri pe Instagram, iar ghidul se vinde in peste 90 de tari din toata lumea.

"Daca imi arata cineva in urma cu cativa ani imagini cu exercitiile pe care le fac acum, mi-as fi spus ca e imposibil sa reusesc si eu asta. Ma gandeam ca astfel de exercitii sunt facute doar de cei care au facut balet sau gimnastica in copilarie."

"Toata lumea stie ca e important sa faci exercitii in fiecare zi, dar daca nu ai o "recompensa" pentru asta, e greu sa ramai motivat. Pentru mine, gandul ca o sa scap de durerile de spate m-a ajutat mereu sa raman motivata."

Click aici pentru a-i accesa contul de Instagram

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos

Modifică setările cookies