Cat costa? Cat consuma? Ce optiuni are? Afla aici toate datele despre Dacia Sandero

DACIA SE REINVENTEAZA
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2008, 18:36
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2008, 18:36

Dacia Sandero este un automobil foarte bine dotat - cel putin asta reiese din brosura de prezentare pe care promotor.ro a pus mana. Din pacate, despre preturi nu exista inca informatii concrete.
Cu ocazia lansarii pe piata anuntata pentru iunie, Dacia Sandero va fi oferita initial doar cu doua motorizari pe benzina, cunoscutele 1,4 si 1,6 litri, cu doar doua supape pe cilindru, cu puteri de 75 CP (55 kW), respectiv 90 CP (64 kW). Se pare ca motorizarea diesel, in cele doua versiuni de putere, de 70 si 85 CP, va mai intarzia pana in toamna sau chiar pana la sfarsitul lui 2008, in timp ce o versiune mai puternica pe benzina este deocamdata o necunoscuta.

Chiar daca motorizarile par putine, nivelurile de echipare sunt numeroase, in numar de cinci: Sandero (echiparea de baza), Ambiance, Preference, Laureate si Prestige. Bineinteles, ultimele doua ii vor gratula pe clienti cu finisari de un nivel mai ridicat, in timp ce primele trei sunt destinate strict celor care urmaresc un buget cat mai redus.

In ce priveste echiparea de serie, o mare surpriza este prezenta ABS-ului inca din echiparea de baza - desi, in cazul acesteia, pentru obtinerea unui pret cat mai coborat, ar fi fost de preferat includerea acestui sistem pe lista de optionale. Se pare, insa, ca francezii nu doresc sa repete experimentul Dacia SuperNova Europa, o masina catalogata drept... "cheala" din punct de vedere al dotarilor la vremea ei. Chiar daca preturile oficiale nu sunt cunoscute inca, versiunea Laureate ofera cel mai echilibrat pachet de dotari standard si este cel mai probabil sa devina preferata majoritatii clientilor - deoarece, fata de Preference, pluseaza cu aerul conditionat, geamurile si oglinzile electrice sau computerul de bord.

Click aici pentru detalii amanuntite despre DACIA SANDERO!

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies