Bundee Aki Cupa Mondiala de Rugby Irlanda Rugby

FOTO ȘI VIDEO Uriașul devastat de durere. Cum a fost surprins Bundee Aki după eliminarea de la Cupa Mondială de rugby 

Născut în Noua Zeelandă, Bundee Aki, care joacă pentru Irlanda, a fost eliminat în sferturile Cupei Mondiale de rugby, 24-28, chiar de reprezentativa All Blacks. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 14:06
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 14:43

Bundee Aki (33 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători ai Irlandei, a oferit imagini care reflectă dragostea sa pentru sportul cu balonul oval, devotamentul și sacrificiul pentru o disciplină în care de la rar spre foarte rar protagoniștii își exprimă supărarea. Jucătorul irlandez născut în Noua Zeelandă, la Auckland, nu și-a mai putut reprima emoțiile la finalul partidei din sferturi și câteva lacrimi i s-au scurs pe obraji. 

Bundee Aki, uriașul devastat de durere la Cupa Mondială de rugby din Franța

N-a putut fi consolat de colegi, nici de adversari, însă familia i-a fost alături. Fotoreporterii de la Imago Images au imortalizat un cadru sugestiv pentru felul în care Bundee Aki s-a alimentat cu putere pentru a trece peste obstacolul pricinuit de o înfrângere grea. A încasat cu demnitate eșecul și s-a cuibărit în brațele protectoare ale soției și a fiicei lor, care au urmărit partida din primele rânduri ale stadionului din Paris. 

  • 33 de ani are Bundee Aki
  • Rugbistul de 1,78 m a fost adversarul "Stejarilor" în România - Irlanda 

Reprezentativa Africii de Sud, care este deţinătoarea titlului mondial, a învins selecţionata Franţei, duminică seară, pe ”Stade de France”, scor 29-28, şi s-a calificat astfel în semifinalele Cupei Mondiale de rugby. În semifinale, Africa de Sud va întâlni Anglia, care a trecut de Fiji, scor 30-24. În cealaltă semifinală se vor întâlni Noua Zeelandă şi Argentina. Semifinalele sunt programate în datele de 20 şi 21 octombrie.

  • Fotografii: Imago Images

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bundeeaki

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!