NEWS ALERT Dică OUT, Ciobi IN? FC Voluntari încearcă să dea lovitura pe final de campionat

Nicolae Dica fc voluntari FCSB FCU Craiova Liviu Ciobotariu Analiza etapei Nicolae Dică
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 10:46
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 11:08
Nicolae Dică, antrenorul de la FC Voluntari, se află sub presiune după o nouă înfrângere, 1-2 contra celor de la FCSB

Antrenorul Nicolae Dică (43 de ani) a înregistrat încă un rezultat negativ pe banca celor de la FC Voluntari, înfrângere cu 1-2, pe teren propriu, împotriva liderului campionatului, FCSB, în etapa cu numărul 28 din Superliga.

În contextul acestui rezultat nefericit și a seriei de cinci meciuri fără victorie, se vehiculează ideea că tehnicianul ar putea părăsi echipa ilfoveană.

  • Liviu Ciobotariu

Ciobotariu, următoarea destinație Voluntari?

Conform iamsportLiviu Ciobotariu, care se află fără contract din noiembrie 2023, ar putea prelua conducerea tehnică la FC Voluntari, echipă la care a mai activat între 2021 și 2023 și cu care a ajuns până în finala Cupei României.

Chiar dacă Dică a fost numit oficial în ianuarie, prestațiile echipei par să nu fie în concordanță cu așteptările, ceea ce pune sub semnul întrebării poziția sa în cadrul clubului.

Nicolae Dică, fără victorie în ultimele 5 meciuri

Nicolae Dică nu a reușit să obțină nicio victorie în cele cinci partide disputate la cârma celor de la FC Voluntari, adunând doar două puncte.

Cu o serie negativă în plină desfășurare, conducerea echipei ar putea lua decizii radicale în privința băncii tehnice.

Liviu Ciobotariu trebuie să aleagă!

Surse indică faptul că Liviu Ciobotariu este considerat și de FCU Craiova, care a rămas fără antrenor după despărțirea de Giovanni Costantino.

Cariera lui Ciobotariu a cuprins diverse echipe din fotbalul românesc, iar experiența sa îl plasează în vizorul mai multor cluburi. Situația evoluează, iar viitorul lui Dică rămâne incert înaintea finalului sezonului regulat.

De-a lungul carierei, ”Ciobi” a fost prezent pe banca tehnică a echipelor FC Național, CS Otopeni, Pandurii, CF Brăila, FC Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoșani, FC Hermannstadt și FC Voluntari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!