edward iordanescu Echipa Nationala Octavian Popescu Romania - Grecia Nationala

„Credeți că e normal? Când fluieri totuși un debutant...” Reacția lui Iordănescu după ce Tavi Popescu a fost huiduit de fanii lui CSA Steaua

Naționala României a pierdut la debutul lui Edward Iordănescu pe banca tehnică, 0-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 00:15
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 00:19

Selecționerul României a debutat cu stângul pe banca tehnică, pierzând în amicalul cu Grecia, disputat pe arena din Ghencea. Partida a însemnat și debuturile lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin la naționala mare, însă primul nu a avut parte de o primire atât de 'prietenoasă' din partea fanilor CSA Steaua, strânși la stadion. 

Tânărul fotbalist de la FCSB a intrat în minutul 61 pe teren, într-o triplă schimbare în care a fost implicat și coechipierul său, Florin Tănase, moment în care fanii lui CSA Steaua au început să îi huiduie. Mai mult, Popescu a fost huiduit de fanii echipei lui Daniel Oprița la fiecare atingere de balon. 

Octavian Popescu nu a fost însă singurul jucător „vizat” al suporterilor. Cei de la „Uniți sub tricolor” au contestat, încă o dată, naturalizarea lui Mario Camora, afișând un banner în acest sens. 

Reacția lui Edward Iordănescu după ce Octavian Popescu a fost huiduit

Selecționerul naționalei României a fost întrebat la conferința de presă de la finalul partidei despre reacțiile dure ale fanilor. Iordănescu a ținut să puncreze că nu este normal un astfel de comportament, în special în cazul jucătorilor debutanți precum Octavian Popescu. 

„Am văzut că a fost și un război cu anumiți jucători, sunt lucruri pe care eu nu le pot controla. Credeți că e normal? Când fluieri totuși un jucător, un debutant, Tavi Popescu. 

Eu sunt genul care nu îmi schimb vorbele, am spus și la conferințe, că va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Răbdarea, să înțeleagă că ăsta este nivelul și nu mai trebuie să facem paralele cu trecutul. Trebuie să venim lângă echipa națională și să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat foarte mult potențial, e greu”, a declarat Edward Iordănescu la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!