"Surpriză!" Ce fotbalist a remarcat Florin Răducioiu după lecția de fotbal predată de naționala României

Romania - Andorra Florin Raducioiu Nationala Florin Răducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 00:18
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 00:17

România - Andorra s-a încheiat 4-0.

Cele două echipe s-au înfruntat în a opta etapă a preliminariilor EURO 2024 pe Arena Națională din Capitală. Pe stadion au fost prezenți aproape 22 de mii de copii, din cauza sancțiunii primite de FRF după incidentele din partida cu Kosovo.

"Surpriză!" Ce fotbalist a remarcat Florin Răducioiu după lecția de fotbal predată de naționala României

  • România e lider în clasament în momentul de față, însă are un meci în plus față de competitoarele directe la calificare, Elveția și Israel

Florin Răducioiu a spus după meci că Daniel Bîrligea, atacantul convocat de selecționerul Edward Iordănescu, pentru că George Pușcaș a fost suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene, e o surpriză și că meciul cu Andorra a fost un moment important pentru el.

„Bîrligea, după părerea mea, este o surpriză. Este vârful de atac al echipei naţionale a României. Este un moment important pentru el. Este o echipă foarte ofensivă, cu jucători după părerea mea de mare nivel tehnic. Este acolo Hagi, care are o ocazie foarte importantă pentru el de a demonstra că merită să fie titular şi are toate calităţile pentru a deveni un jucător de bază după această teribilă accidentare pe care a avut-o.

Este, evident, Coman acolo, Moruţan, deci jucători de mare nivel, ofensivi, care trebuie să înscrie goluri”, a spus Florin Răducioiu, potrivit PrimaSport.

România - Andorra 4-0

Tricolorii au început în forță meciul de pe Arena Naționlă. Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, iar Ianis Hagi a majorat diferența în minutul 28 al partidei.

Răzvan Marin a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 44, chiar înainte de pauză, iar Florinel Coman a închis tabela de marcaj în repriza secundă, în minutul 50.


Echipele de start

  • Naționala României: Moldovan - Sorescu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Stanciu - Moruțan, Hagi, Coman - Bîrligea
  • Naționala Andorrei: lvarez - Rubio, Llovera, M. Vales, San Nicolas - Garcia, E. Vales, Rebes, Cervos - Vieira, Sanchez
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!