ROMANIA - GERMANIA la EURO U21 | Bine ca nu joaca banii! Lotul Germaniei e de peste 5 ori mai scump decat al Romaniei! Cruyff: "N-am vazut pana acum un sac de bani care sa dea gol"

ROMANIA - GERMANIA la EURO U21 | Bine ca nu joaca banii! Lotul Germaniei e de peste 5 ori mai scump decat al Romaniei! Cruyff: "N-am vazut pana acum un sac de bani care sa dea gol"

Romania - Germania, semifinala EURO U21, se joaca diseara la Bologna, de la ora 19:00. Ionut Radu, Ianis Hagi si George Puscas au o sansa uriasa la finala Campionatului European.

Romania U21 s-a calificat entuziasmant in semifinalele Campionatului European Under-21 din Italia si San Marino. Nationala de tineret a facut 0-0 cu Franta, dupa ce a invins cu 4-1 si 4-2 Croatia si Anglia in primele doua partide.

Diseara, de la 19:00, Romania U21 va intalni reprezentativa similara a Germaniei, avand o sansa istorica la calificarea in finala unui turneu de Campionat European.

Germania, sperietoare si pe teren, si pe hartie


Germania s-a calificat si ea in semifinale, la fel ca Romania, cu 7 puncte. Nemtii au invins cu 3-1 Danemarca, 6-1 Serbia si au remizat contra Austriei, scor 1-1.

Pe teren, Germania a aratat ca o sperietoare in primele doua meciuri, dar a lasat-o mai moale in cea de-a treia partida, cand a parut ca se pastreaza pentru semifinale.

Si pe hartie Germania arata "teribil". Cota totala a lotului este de 314.000.000 euro! Prin comparatie, Romania valoreaza 60.000.000 euro!

Cel mai scump fotbalist din lotul Germaniei este fundasul central Jonathan Tah, capitanul echipei. Fotbalist la Bayer Leverkusen, acesta este evaluat la 40.000.000 euro! El este urmat de Lukas Klostermann si Maximillian Eggestein, de la RB Leipzig si Werder Bremen, a caror cota este de 30.000.000 euro!

Johan Cruyff: "N-am vazut un sac de bani care sa dea goluri"

Unul dintre cei mai mari fotbalisti si antrenori din istoria fotbalului spunea, insa, ca n-a vazut un sac de bani care sa dea goluri. E drept, jucatorii Germaniei au mai multe meciuri la nivel inalt si cote de zeci de milioane, dar diseara, in doar 90 de minute, Ianis Hagi, George Puscas si Ionut Radu pot confirma spusele marelui Cruyff.

  • ROMANIA - GERMANIA la EURO U21 | Bine ca nu joaca banii! Lotul Germaniei e de peste 5 ori mai scump decat al Romaniei! Cruyff:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies