VIDEO Prima reacție a lui Liviu Ciobotariu după ce Boloni l-a dorit în staff-ul de la națională: "Îl cunosc de foarte mult timp"

Liviu Ciobotariu a comentat dezvăluirea făcută de Ladislau Boloni, potrivit căruia și-ar fi dorit să-l coopteze în staff-ul pentru echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 14:09
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 14:19

Boloni a explicat într-o conferință de presă de ce nu a mai ajuns selecționerul echipei naționale a României, în ciuda negocierilor purtate cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, care în cele din urmă l-au ales pe Edward Iordănescu.

"Am crezut că Adrian ar putea veni cu exigențe occidentale, din Franța, și am fi fost pe aceeași lungime de undă. Mi-au spus că ar fi bine să lucrez cu oameni care cunosc mai bine fotbalul românesc”, a precizat Boloni.

Am înțeles, și am optat pentru alți doi oameni, jucători sau colegi de-ai mei. Mă gândeam la Liviu Ciobotariu, pe care-l apreciez deosebit de mult pentru că mi-a dat o mână de ajutor într-un moment delicat pentru mine, și la Emil Săndoi. Între cei doi, sau, de ce nu, amândoi.", a declarat antrenorul. 

Cum a comentat Liviu Ciobotariu această dezvăluire 

"Vreau să îi mulțumesc pentru apreciere, îl cunosc pe domnul Boloni de foarte mult timp, de când eram jucător la echipa națională. Îi mulțumesc că s-a gândit la mine. Când un antrenor de talia lui Ladislau Boloni se gândește la tine, că ar vrea să colaboreze, înseamnă că sunt apreciat pentru ceea ce am făcut, îmi dă un sentiment de mândrie. Sincer, am fost surprins, dar îi mulțumesc că s-a gândit la mine. Era foarte greu să mă gândesc la o eventuală plecare, sunt angrenat aici, vreau să-mi duc mandatul până la capăt.", a declarat Liviu Ciobotariu în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies