Romania - Bosnia Gica Popescu Nations League Nationala

Gică Popescu știe! Momentul în care România a retrogradat: „Atunci s-a produs totul”

România a retrogradat în Liga C a Nations League după rezultatele slabe din grupa 3 a Ligii B.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:10
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 00:20

România s-a "distrat" cu apărarea Bosniei și Herțegovinei, însă succesul Finlandei cu un Muntenegru în inferioritate numerică a produs retrogradarea "tricolorilor" în Liga C.

După meci, Gică Popescu a punctat câteva lucruri referitoare la performanța naționalei și a evidențiat momentul în care România a retrogradat. 

  • A fost primul pas dintr-un drum lung . Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu pentru fiul său la debutul în Liga 1

Gică Popescu: „Cele două înfrângeri cu Muntenegru... atunci s-a produs retrogradarea”

„Din păcate nu ne putem bucura de victoria din seara asta, Finlanda a câștigat cu 2-0 în Muntenegru și a produs retrogradarea echipei noastre. Speram să nu fie așa. 

Nu putem face o comparație între cele cinci goluri încasate cu Muntenegru și cele patru goluri date azi, pentru că Bosnia a venit cu echipa a doua, Dzeko nu a intrat decât în repriza a doua.

Cele două înfrângeri cu Muntenegru... atunci s-a produs retrogradarea echipei. Nu știu care sunt planurile federației cu Edi Iordănescu. Nu a avut rezultate, echipa a retrogradat într-o grupă inferioară. 

Am putea spune că a avut o perioadă de insuccese la cârma echipei naționale.”, au fost cuvintele lui Gică Popescu la televiziunea Prima TV.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies