Marius Croitoru Echipa Nationala edi iordanescu FC U Craiova Nationala

Marius Croitoru nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre națională: "O perioadă neagră în istoria fotbalului românesc!"

Naționala României ocupă ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor din care face parte înaintea ultimul meci, cel cu Bosnia (luni, 21:45).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 14:22
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 14:22

Tricolorii au obținut doar patru punctele în cele cinci meciuri jucate până acum contra Finlandei, Muntenegrului și Bosniei, iar elevii lui Edi Iordănescu sunt obligați să câștige luni contra Bosniei, în Giulești, pentru a spera că nu vor retrograda în Liga C.

Marius Croitoru: "O perioadă neagră în istoria fotbalului românesc!"

Marius Croitoru, antrenorul lui FC U Craiova, spune că este vorba de o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc din cauza rezultatelor naționalei, însă este de părere că Edi Iordănescu ar trebui menținut în funcția de selecționer.

"Lucrurile au părut puțin schimbate din punct de vedere al atitudinii, al jocului. A fost altceva, dar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în clasament. E clar că din punct de vedere al rezultatelor traversăm o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc. Edi n-are ce să facă. Rezultatele sunt cele care sunt, încearcă să schimbe el ceva la nivel de joc, dar ca antrenor nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile. E foarte greu!

Ca antrenor de club lucrezi luni de zile și tot nu poți să reglezi anumite lucruri, darămite un selecționer în 3-4 zile cu jucători veniți din toate țările... este imposibil. Chiar dacă jucătorii au valoare, lucrurile sunt foarte greu de rezolvat într-o săptămână.

Avem datoria ca iubitori ai naționalei să susținem ceea ce se întâmplă la națională, să-l susținem pe Edi. Dacă până acum s-a mers pe ideea de schimbare și tot nu s-a întâmplat nimic, eu zic că ar trebui să mergem pe continuitate și să vedem ce se va întâmpla.

Până acum s-au schimbat antrenorii, dar rezultatele au fost aceleași. Cred că trebuie să schimbăm abordare și să încercăm și altceva decât a fost până acum", a spus Marius Croitoru, la o conferință de presă.

Clasament grupa 3 din Liga B a Nations League

  • 1. Bosnia - 11p
  • 2. Muntenegru - 7p
  • 3. Finlanda - 5p
  • 4. România - 4p

Programul grupei

  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: România - Bosnia
  • Luni, 26 septembrie, ora 21:45: Muntenegru - Finlanda
Modifică setările cookies