Lovitura uriasa pentru Puscas! Criticat de toata lumea, atacantul primeste si o veste buna: cota i-a explodat dupa meciul cu Norvegia

George Puscas cota puscas romania norvegia Nationala Lovitura uriasa pentru Puscas! Criticat de toata lumea, atacantul primeste si o veste buna: cota i-a explodat dupa meciul cu Norvegia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Octombrie 2019, 19:07
Data actualizarii: Joi 17 Octombrie 2019, 19:10

George Puscas a intrat in vizorul fanilor dupa ce a ratat penalty-ul cu Norvegia, insa in ciuda acelei ratari importante internationalul roman traverseaza o forma excelenta.

Puscas trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar cifrele o arata. Atacantul roman si-a dublat cota in ultimele luni. Site-ul de specialitate tranfermarket.de a actualizat noile cote ale fotbalistilor, iar Puscas costa acum 6 milioane de euro.

Ultima actualizare a cotelor s-a produs in iunie, astfel ca noii parametri au fost stabiliti si in functie de evolutiile lui Puscas la Campionatul European din vara. La turneul din Italia si San Marino, Puscas a fost singurul roman care a prins echipa ideala a turneului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!