Lobont, la ultimul discurs ca jucator: "Am intors pagina! E alba si trebuie s-o umplu!" Si-a ales urmatoarea porecla: "Mister Pisica!" :)
Luni 04 Iunie 2018, 14:34

Lobont, la ultimul discurs ca jucator: "Am intors pagina! E alba si trebuie s-o umplu!" Si-a ales urmatoarea porecla: "Mister Pisica!" :)

Romania - Finlanda, marti, ora 20:30, in direct la ProTV.

Ultimul amical al Romaniei va fi si ultima partida a lui Bogdan Lobont in calitate de jucator. Portarul in varsta de 40 de ani si-a anuntat retragerea din activitate in weekend-ul trecut.

"Va multumesc ca sunteti prezenti in numar atat de mare azi la Mogosoaia. E ultima conferinta de presa in calitate de jucator si ma bucur ca sunteti alaturi de mine in aceste momente emotionante. E un moment emotionant pentru mine, e sfarsitul unei etape, inceputul alteia pe care o imbratişez cu mult entuziasm, cu multa energie, mult mai puternic si emotionat in acelasi timp. Nu am simtit nevoia sa marchez intr-un mod special acest meci. E un parcurs pe care l-am pregatit de acum trei ani si acum a sosit momentul. Sunt bucuros ca am putut sa iau singur aceasta decizie, nu altcineva.

Ce las in spate? 21 de ani de fotbal profesionist si plus altii pe la grupele de juniori, de la Corvinul Hunedoara, unde am inceput sa joc fotbal. Las in spate o pagina importanta de istorie. Acum am intors pagina, incep sa o scriu pe urmatoarea. Practic e o pagina alba pe care trebuie sa o umplu", a declarat Bogdan Lobont in cadrul unei conferinte de presa care a durat 40 de minute.

La final, Lobont si-a anuntat singur si urmatoarea porecla: "OK! Pisica, out! Acum trebuie sa-mi gasiti alta porecla! Mister Pisica!"VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici