L-a mintit Contra pe Radu? Acuzatii de ultima ora: "A promis ca-l baga, apoi nici nu l-a mai convocat"

L-a mintit Contra pe Radu? Acuzatii de ultima ora: "A promis ca-l baga, apoi nici nu l-a mai convocat"

ROMANIA - SUEDIA E VINERI, 15 NOIEMBRIE, IN DIRECT LA PRO TV, DE LA 21:45!

Ionut Radu nu a prins lotul nationalei pentru dubla capitala cu Suedia si Spania. Neconvocarea lui Radu a surprins chiar daca portarul roman a avut o perioada mai dificila la Genoa.

Cosmin Contra a fost extrem de nervos de atitudinea lui Radu la doua dintre meciurile din aceasta campanie, in special la meciul cu Malta. Tanarul portar, venit la lotul de seniori din postura de capitan al nationalei de tineret, a vociferat in cadrul grupului pentru ca nu i s-a acordat sansa sa apere nici macar in partida cu Malta si nici in confruntarea cu Insulele Feroe.

Radu a fost nemultumit de statutul sau in cadrul echipei, iar atitudinea goalkeeper-ului de la Genoa l-a deranjat pe Contra. Selectionerul a ales astfel sa-l lase pe Radu in afara listei pentru meciurile cu Suedia si Spania.

Gsp lanseaza o ipoteza noua in cazul Radu. Contra i-ar fi promis lui Radu ca apara cu Malta, in luna iunie, dar nu s-a tinut de cuvant. Portarul nu a mai fost folosit nici in meciul cu Insulele Feroe, la Ploiesti.

Faptul ca nu a fost folosit in niciunul din cele doua meciuri, desi i s-a promis initial ca va apara, a dus la ruptura dintre cei doi. Radu a fost nemultumit de faptul ca, in alcatuirea echipei de start, nu i se da nicio sansa. In echipa lui Contra, Tatarusanu este punct fix.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de urgență va fi prelungită în România. Iohannis: "Nu suntem încă la vârful epidemiei"
BRAT