VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă l-a ironizat pe Laurențiu Reghecampf: ”Cel mai potrivit să fie selecționer. S-ar și împăca în familie”

Victor Piturca Lareunțiu Reghecampf Nations League Laurențiu Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 14:34
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:10

Victor Pițurcă a glumit pe seama lui Laurențiu Reghecampf, care a fost în centrul atenției în ultima perioadă după scandalul cu Anamaria Prodan.

Cei doi foști soți, aflați în plin proces de divorț, s-au luat la bătaie în stradă, cu câteva zile înainte ca antrenorul să-și boteze fiul alături de Corina Caciuc. Pițurcă a vorbit despre o posibilă ”listă” a FRF cu posibilii înlocuitori pentru Edi Iordănescu, pe care s-ar afla atât el, cât și Reghecampf.

Victor Pițurcă: ”Reghecampf e cel mai potrivit să vină, s-ar și împăca în familie”

„Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. - potrivit)... să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare”, a spus Pițurcă, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

VIDEO - Victor Pițurcă l-a ironizat pe Laurențiu Reghecampf

Ce a transmis Poliția Ilfov, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.

Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.

Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.

În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.

”În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!