MM Stoica l-a tras la răspundere pe Edi Iordănescu: „M-aș bucura să aud explicații. L-ai chemat să se uite la meciuri”

FCSB edi iordanescu Florinel Coman MM Stoica Nations League Nationala Mihai Stoica și Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 14:37
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 14:34

MM Stoica a vorbit despre convocarea lui Florinel Coman la națională care nu a evoluat niciun minut sub comanda lui Edi Iordănescu.

Ultimul meci pe care Florinel Coman l-a jucat la națională a fost în 2020, împotriva Austriei, când "tricolorii" s-au impus cu 3-2 pe teren advers. Atunci, fotbalistul FCSB-ului a oferit o pasă decisivă și a fost integralist.

Acum, Edi Iordănescu l-a convocat pe Coman, dar nu l-a folosit niciun minut. Ba mai mult, extrema stângă nu a fost inclus în lotul cu Finlanda, iar MM Stoica l-a tras la răspundere pe selecționerul României.

MM: „În loc să stea cu noi, s-a dus să se uite la meciuri”

„Acum o să apară selecţionerul şi o să spună cum l-au rugat toţi să rămână şi rămâne chiar dacă a retrogradat, dar nu contează, pentru că se văd perspective, poate să îşi facă şi check-in-ul acum pentru 8-9 (n.r. pentru tragerea la sorţi pentru preliminarii).

Şi m-aş bucura foarte mult dacă mi-ar explica şi mie cam cum l-a ajutat pe Coman, că l-a chemat să îl ajute la naţională, iar Coman în loc să stea două săptămâni cu noi să se antreneze, pentru că era în urmă cu pregătirea, s-a dus acolo să se uite la meciuri, de aproape, e adevărat.

La Păun nu a fost discuţia de ce a fost chemat, nu e casă de ajutor reciproc echipa naţională. Cred că, atunci când spui că ajuţi un jucător, îl şi bagi puţin, mă gândesc. Când pe poziţia lui împingi un fundaş stânga şi bagi alt fundaş stânga, înseamnă că nu l-ai chemat să îl ajuţi.”, a spus MM Stoica, conform Orange Sport.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!