Florin Gardos Echipa Nationala FCSB Romania Vlad Chiriches Nationala

Florin Gardos stie care e principala PROBLEMA de la nationala: "Aici suferim!" Ce a spus despre unul dintre titularii lui Radoi

Romania - Germania, socul primaverii la Bucuresti, se vede live la PRO TV si WWW.SPORT.RO de la ora 21:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 17:08
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 17:30

Fost membru al echipei nationale si coechipier cu Vlad Chiriches la FCSB, Florin Gardos e de parere ca fotbalul romanesc sufera din punct de vedere al jucatoriilor defensivi.

"E clar ca pe postul de fundas dreapta suferim de ceva timp. Cred ca este cel mai deficitar post din Romania. Ovidiu Popescu s-a descurcat bine, dar nu e postul lui. Bine, acum nici nu mai stim care este postul lui. Nu mai avem un cuplu de fundasi centrali, asa cum aveam inainte, s-au tot schimbat", a spus Florin Gardos la Digi Sport.

  • Florin Gardos stie care e postul unde fotbalul romanesc sufera! Aici suferim! E cea mai deficitara pozitie de la noi! Atac la jucatorii de la FCSB?

Tricolorii au suferit din punct de vedere defensiv in ultimii ani, iar la meciul cu Macedonia de Nord s-au vazut din nou aceste probleme. Apararea tricolorilor la primul meci din preliminarii a fost formata din Ovidiu Popescu, Andrei Burca, Vlad Chiriches si Nicusor Bancu, insa nesiguranta si spatiile au fost un motiv de discutie dupa partida, mai ales ca romanii au incasat doua goluri in doua minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!